vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Bedrijfsuitje op het strand

Bedrijfsuitje op het strand

Bedrijfsuitje op het strand organiseren? Bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events bent u aan het juiste adres. Onze bedrijfsuitjes op het strand behoren al jarenlang tot de allerleukste en kunnen door ons worden georganiseerd op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten voor uw bedrijfsuitje op het strand? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden!

Bedrijfsuitje op het strand met Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Uw bedrijfsuitje op het strand kan door u zelf worden samengesteld. U heeft bij de samenstelling van uw bedrijfsuitje op het strand de keuze uit diverse strandactiviteiten zoals vliegeren, powerkiten, beachvolleybal toernooi, brandingkanoën, brandingraften, zandsculptuur bouwen in teams, beachgolf, disc golf, en nog veel meer. Vrijwel alles is mogelijk om uw bedrijfsuitje op het strand tot een groot succes te maken.

Naast een mix van diverse strandactiviteiten kan uw bedrijfsuitje op het strand kan ook bestaan uit een van onze middagvullende programma's zoals een beachvolleybaltoernooi & strandzeskamp of ons zeer populaire beach & sea experience. Deze programma's lenen zich ideaal voor grote groepen.

Strandpaviljoens, catering en vervoer
Voor onze bedrijfsuitjes op het strand werken wij samen met diverse partner strandpaviljoens op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Bloemendaal en IJmuiden. Bij deze locaties, van eenvoudig tot super luxe, hebben wij vergunningen voor het organiseren van bedrijfsuitjes op het strand en kunnen we vrijwel al onze strandactiviteiten aanbieden. In samenwerking met onze partner paviljoens kunnen wij dus ook de catering verzorgen tijdens uw personeelsuitje strand. Indien gewenst verzorgen wij voor u naast de strandactiviteiten, locatie en catering ook het vervoer per touringcar vanaf uw bedrijf naar het strand, zodat alles tot in de puntjes geregeld is en ook u, als organisator, optimaal kunt genieten van het door u georganiseerde bedrijfsuitje op het strand.

Kortom: Uw bedrijfsuitje op het strand is bij ons gegarandeerd een succes waar nog lang over nagesproken zal worden.

Voor meer info en prijzen, zie bedrijfsuitje op het strand