vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Bedrijfsuitje Noordwijk

Bedrijfsuitje Noordwijk

Bedrijfsuitje in Noordwijk organiseren? Voor een bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk bieden wij tal van mogelijkheden voor een onvergetelijk stranduitje. Ludieke strandactiviteiten, goed verzorgde barbecues en alle ingrediënten voor een spetterende feestavond aan het strand! Met één telefoontje organiseren wij uw bedrijfsuitje Noordwijk van A tot Z!

Bedrijfsuitje Noordwijk met Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Ons evenementenbureau is al zo'n 20 jaar een begrip als het gaat om de organisatie van bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat uw bedrijfsuitje in Noordwijk tot in de puntjes te verzorgen. Professioneel opgeleide en dus deskundige instructeurs, goede materialen en TUV gecertificeerd. Daarnaast zijn alle deelnemers standaard bij ons verzekerd tijdens de activiteiten. Een veilig gevoel dus!

Groot aanbod strandactiviteiten
Uw bedrijfsuitje Noordwijk stellen wij in overleg met u helemaal aan de hand van uw wensen samen. Of het nu gaat om teambuilding, een relatiedag, vergaderbreak of een personeelsuitje aan het strand, vrijwel alles is mogelijk tijdens een bedrijfsuitje Noordwijk. Vliegeren, powerkiten, brandingraften, brandingkanoen, zandsculptuur bouwen, beachvolleybal, disc golf, beachgolf zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Een ding is zeker: de allerleukste bedrijfsuitjes Noordwijk boekt u bij ons! Op onze website vindt u een groot aanbod aan leuke bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk. Kijk snel verder en laat u verrassen.

Strandpaviljoen
Onze bedrijfsuitjes aan het strand van Noordwijk bieden wij aan vanuit één van onze vele partner paviljoens, waar wij al jaren goede samenwerking mee hebben. Wij kunnen tijdens uw bedrijfsuitje Noordwijk dus ook de catering voor u verzorgen. Ontvangst, pauzedrankje, lunch, BBQ? Alles is mogelijk! In Noordwijk heeft u de keuze uit 10 partner-strandpaviljoens als locatie voor uw bedrijfsuitje. Uiteraard kunt u uw bedrijfsuitje Noordwijk afsluiten met een heerlijke bbq en/of feestavond met DJ.

Voor meer informatie en prijzen, zie bedrijfsuitje Noordwijk