vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Bedrijfsuitje Limburg

Bedrijfsuitje Limburg

Bedrijfsuitje Limburg organiseren? Evenementenbureau SPEV organiseert al sinds 1995 bedrijfsuitjes in Limburg. Door onze jarenlange ervaring bent u voor een bedrijfsuitje in Limburg bij ons dus aan het juiste adres.

Bedrijfsuitje Limburg bij Evenementenbureau SPEV

Het Limburge heuvellandschap en de mergelgrotten lenen zich uitstekend voor een bedrijfsuitje in een totaal andere omgeving. Zo bieden we nabij Valkenburg een superleuke jeeptocht aan door het Limburgse heuvelland. Of wat dacht u van grotbiken? Een spannende mountainbike tocht onder leiding van een gids door het gangenstelsel onder Valkenburg. Ook een avontuurlijke grottentocht met teamopdrachten behoort tot de mogelijkheden tijdens een bedrijfsuitje Limburg.

Uw bedrijfsuitje Limburg tot in de puntjes verzorgd door Evenementenbureau SPEV

Een ontvangst met koffie, thee en Limburgse vlaai, lunch, buffet, feestavond in de grotten van Limburg? Wij organiseren uw bedrijfsuitje Limburg tot in de puntjes. Indien gewenst regelen wij ook nog het vervoer vanaf uw bedrijf. Daarnaast kunnen wij u bij een meerdaags verblijf goede suggesties aanreiken voor een overnachting tijdens uw bedrijfsuitje Limburg.

Contact en informatie bedrijfsuitje Limburg

Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een bedrijfsuitje Limburg. Bij al onze arrangementen vindt u een offerte formulier.
Uiteraard kunt u ons ook even telefonisch benaderen. Bel dus vandaag nog naar telefoonnummer 0252-340 885 voor meer informatie over onze mogelijkheden voor bedrijfsuitjes in Limburg en bezorg uw personeel of relaties een onvergetelijk bedrijfsuitje Limburg.

Voor suggesties en prijzen over een bedrijfsuitje Limburg
Bedrijfsuitje grotten Limburg
Bedrijfsuitje jeeptocht Limburg