brandingkanoen
zeskamp
brandinraften-2
vliegeren
volleybal
Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bedrijfsuitje Hoek van Holland? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 de specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes op het strand van Hoek van Holland. Voor een stranduitje op het strand van Hoek van Holland zijn wij vanwege onze ruim 20 jaar ervaring dus uw ideale partner.

Bedrijfsuitje Hoek van Holland bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Op het strand van Hoek van Holland bieden wij een groot en divers aanbod strandactiviteiten aan, waardoor u uw bedrijfsuitje Hoek van Holland dus helemaal zelf kunt samenstellen. Vliegeren, powerkiten, blokarten, brandingraften, brandingkanoen zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden voor een bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland. Of wat dacht u van een teambuilding strandzeskamp tijdens uw bedrijfsuitje Hoek van Holland? Niet iedereen is sportief, dus naast sportieve activiteiten heeft u voor uw bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland ook de keuze uit recreatieve en creatieve activiteiten, zoals zandsculptuur bouwen, megavlieger bouwen, schilder-, percussie- of cocktailworkshop, en nog veel meer.

Catering bedrijfsuitje Hoek van Holland

Voor onze bedrijfsuitjes op het strand van Hoek van Holland werken wij samen met speciaal door ons geselecteerde strandpaviljoens met de beste catering. Een koffie,thee ontvangst, lunch, BBQ, afsluitende beachparty met DJ? Alles is mogelijk! Wij organiseren uw bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland tot in de puntjes.

Veiligheid & verzekering tijdens uw bedrijfsuitje Hoek van Holland

Tijdens onze bedrijfsuitjes in Hoek van Holland werken wij met professionele en goed opgeleide instructeurs, die al jarenlang ervaring hebben in de begeleiding van onze strandactiviteiten. Daarnaast zijn we lid van de VeBON en TÜV gecertificeerd, wat de kwaliteit van onze stranduitjes garandeerd.

Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland. Bij al onze arrangementen vindt u een offerte formulier.

Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen. Bel dus vandaag nog naar telefoonnummer 0252-340 885 voor meer informatie over onze mogelijkheden voor bedrijfsuitjes op het strand van Hoek van Holland en bezorg uw personeel of relaties een onvergetelijke dag aan het strand.

Voor meer informatie en prijzen, zie bedrijfsuitje Hoek van Holland

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Onlangs hebben we een teambuilding zandsculptuur bouwen in teams laten organiseren door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events. We waren heel tevreden over het event. Score 9/10 op alle punten. Bedankt voor uw prima begeleiding. Ook de foto’s hebben we goed ontvangen,… vrijdag, 15 mei 2015 20:58
    Zandsculptuur bouwen