vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Bedrijfsuitje GPS Teambuilding

Bedrijfsuitje GPS Teambuilding

Bedrijfsuitje GPS Teambuilding? Tijdens het programma GPS Teambuilding vertrekt u in teams door het duingebied van Noordwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort of IJmuiden langs diverse teamopdrachten.

GPS Teambuilding ... leuk en leerzaam!
Het bedrijfsuitje GPS Teambuilding brengt uw personeel dichter bij elkaar door middel van teamopdrachten, die alleen uit te voeren zijn als binnen het team wordt samengewerkt. De deelnemers binnen een team moeten hierbij communiceren, samenwerken en op elkaar vertrouwen.

Tijdens het bedrijfsuitje GPS Teambuilding moet uw personeel navigeren door middel van een GPS en onderweg verschillende opdrachten voltooien. De verschillende teambuilding opdrachten tijdens het bedrijfsuitje met GPS zijn recreatief en dus voor iedereen te doen. Daarnaast is het bedrijfsuitje GPS Teambuilding een zeer leuke manier om in een informele sfeer te werken aan de saamhorigheid binnen een bedrijf of organisatie en geniet u ook nog van de prachtige duingebieden van Noordwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort of IJmuiden.

Het bedrijfsuitje GPS Teambuilding kan, afhankelijk van de locatie, zowel wandelend, op de fiets als per step worden georganiseerd.

Bedrijfsuitje GPS Teambuilding bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Waarom kiezen bedrijven voor ons voor een bedrijfsuitje GPS teambuilding? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al zo'n 20 jaar actief op en rond de Nederlandse stranden. Tijdens het programma GPS teambuilding werken wij met professionele en goed opgeleide instructeurs (geen stagiaires), die al jarenlang ervaring hebben in de begeleiding van onze teambuildingactiviteiten. Daarnaast zijn we lid van de VeBON en TUV gecertificeerd, wat de kwaliteit van onze programma's garandeerd. Tevens zijn alle deelnemers tijdens het bedrijfsuitje GPS Teambuilding standaard verzekerd tijdens de activiteiten.

Locaties bedrijfsuitje GPS Teambuilding
Het programma GPS Teambuilding is te boeken vanuit onze partner-strandpaviljoens in Noordwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort of IJmuiden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje GPS Teambuilding?
Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het door u gewenste arrangement bedrijfsuitje GPS Teambuilding.

Uiteraard kunt u ons ook even telefonisch benaderen. Bel dus vandaag nog naar telefoonnummer: 0252-340 885 voor meer informatie en prijzen van het bedrijfsuitje GPS Teambuilding en breng uw medewerkers op een leuke manier dichter bij elkaar.

Voor meer informatie en prijzen, zie bedrijfsuitje GPS Teambuilding