vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Bedrijfsuitje aan zee

Bedrijfsuitje aan zee

Bedrijfsuitje aan zee organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert al sinds 1995 de allerleukste bedrijfsuitjes aan zee. Door onze jarenlange ervaring, zijn wij dus de perfecte partner om uw bedrijfsuitje aan zee te organiseren.

Bedrijfsuitje aan zee bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

De kracht van ons evenementenbureau ligt in het feit, dat wij uw bedrijfsuitje aan zee bij ons helemaal zelf kunt samenstellen. Wij bieden een enorm groot aanbod aan strandactiviteiten aan. Zo kan uw bedrijfsuitje aan zee bestaan uit een mix van sportieve en (re)creatieve activiteiten. Powerkiten, brandingraften, blokarten, maar ook (re)creatieve activiteiten zoals zandsculptuur bouwen, een GPS duinwandeling, schilder-, percussie- of cocktailworkshop behoren tot de mogelijkheden bij het samenstellen van uw bedrijfsuitje aan zee.

Strandpaviljoens en locaties voor een bedrijfsuitje aan zee

Wij zijn vaste partner van ca. 20 strandpaviljoens op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden, die de catering verzorgen tijdens uw bedrijfsuitje aan zee. Van eenvoudig tot superdeluxe beachclubs. Voor ieder gezelschapen budget hebben wij wel een passende locatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje aan zee bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events? Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een bedrijfsuitje aan zee. Bij al onze arrangementen vindt u een offerte formulier.

Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen. Bel dus vandaag nog naar telefoonnummer 0252-340 885 voor meer informatie over onze mogelijkheden voor bedrijfsuitjes aan zee en bezorg uw personeel of relaties een onvergetelijke dag aan het strand.

Voor meer informatie en prijzen, zie bedrijfsuitje aan zee