personeelsfeest_bedrijfsfeest_003
personeelsfeest_bedrijfsfeest_001
personeelsfeest_bedrijfsfeest_004
personeelsfeest_bedrijfsfeest_005
personeelsfeest_bedrijfsfeest_002
Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeest organiseren? Een personeelsfeest brengt collega's dichter bij elkaar en kan een enorme boost geven aan de prestaties binnen uw bedrijf of organisatie. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events heeft al sinds 1995 een ruime ervaring in de organisatie van personeelsfeesten op unieke locaties. Pak extra uit in een jubileumjaar met een speciaal jubileumfeest. Of leg uw personeel in de watten tijdens een inspirerend personeelsfeest. De combinatie van interactieve, culturele en culinaire activiteiten, een perfecte catering en de ideale unieke locatie zijn al jaren onze succesfactoren.
Op zoek naar een origineel idee voor uw personeelsfeest, bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit? Zoek niet verder en boek één van onze leuke thema-quizzen. Ideaal voorafgaand aan of tussen de gangen van een 3 gangen diner of tijdens een buffet of feestavond.
Featured Item Background
Winteruitje, personeelsfeest op een wel heel unieke locatie? Het Forteiland voor de kust van IJmuiden dient van november t/m februari als sfeervol decor voor een eindejaars- / kerst- / nieuwjaarsprogramma waar lang over nagepraat gaat worden. De honderden kaarsen, lampjes, vuurkorven zetten het eiland in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner!

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Vrijdag 25 September een geweldig leuk personeelsuitje gehad op het Forteiland IJmuiden met ons 35 personen tellende Barts team ! Naast het geweldige weer dat we hadden hebben de instructeurs ons weer fantastisch vermaakt deze dag. We hebben enorm gelachen… maandag, 28 september 2015 14:47
    Fort Experience