citygame_001
citygame_002
citygame_004
citygame_003
City Games

City Games

Bedrijfsuitje CityGame organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert citygames in diverse steden, zoals Leiden, Den Haag en Delft. De stadsprogramma's zijn uitdagend, interactief, super spannend en vooral leuk!!! Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje, teambuilding programma in de stad.
Een interactief bedrijfsuitje in de stad? De interactieve citygame is het stadsuitje bij uitstek. Na een korte uitleg gaan de teams, voorzien van een tablet met 4G internet en GPS de strijd met elkaar aan. Op ieder moment kunnen de teams online op de GameTablet zien hoe ze ervoor staan, wat leidt tot een spannende competitie.
Op zoek naar een citygame, waarbij de spanning van het begin tot het eind te snijden is. Boek dan de spannende SpyCityGame. Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuilding uitje en te boeken in diverse steden, zoals Leiden, Den Haag of Delft.

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Onlangs hebben we een teambuilding zandsculptuur bouwen in teams laten organiseren door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events. We waren heel tevreden over het event. Score 9/10 op alle punten. Bedankt voor uw prima begeleiding. Ook de foto’s hebben we goed ontvangen,… vrijdag, 15 mei 2015 20:58
    Zandsculptuur bouwen