personeelsfeest_bedrijfsfeest_003
personeelsfeest_bedrijfsfeest_005
personeelsfeest_bedrijfsfeest_002
personeelsfeest_bedrijfsfeest_001
personeelsfeest_bedrijfsfeest_004
Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeest organiseren? Een personeelsfeest brengt collega's dichter bij elkaar en kan een enorme boost geven aan de prestaties binnen uw bedrijf of organisatie. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events heeft al sinds 1995 een ruime ervaring in de organisatie van personeelsfeesten op unieke locaties. Pak extra uit in een jubileumjaar met een speciaal jubileumfeest. Of leg uw personeel in de watten tijdens een inspirerend personeelsfeest. De combinatie van interactieve, culturele en culinaire activiteiten, een perfecte catering en de ideale unieke locatie zijn al jaren onze succesfactoren.
Op zoek naar een origineel idee voor uw personeelsfeest, bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit? Zoek niet verder en boek één van onze leuke thema-quizzen. Ideaal voorafgaand aan of tussen de gangen van een 3 gangen diner of tijdens een buffet of feestavond.
Featured Item Background
Winteruitje, personeelsfeest op een wel heel unieke locatie? Het Forteiland voor de kust van IJmuiden dient van november t/m februari als sfeervol decor voor een eindejaars- / kerst- / nieuwjaarsprogramma waar lang over nagepraat gaat worden. De honderden kaarsen, lampjes, vuurkorven zetten het eiland in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner!

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Onlangs hebben we een teambuilding zandsculptuur bouwen in teams laten organiseren door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events. We waren heel tevreden over het event. Score 9/10 op alle punten. Bedankt voor uw prima begeleiding. Ook de foto’s hebben we goed ontvangen,… vrijdag, 15 mei 2015 20:58
    Zandsculptuur bouwen