vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Actieve vergaderbreak

Actieve vergaderbreak

Actieve vergaderbreak? Wilt uook heerlijk ontspannen voor, tijdens of na uw vergadering, kies dan voor een actieve vergaderbreak die ervoor zorgt dat u de vergaderstof even los kunt laten. Organisatie- en Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events biedt diverse actieve vergaderbreaks voor uw vergadergezelschap, van een uurtje powerkiten, Tai-Chi tot mountainbiken.  Wij bieden het u allemaal. Gun uw gezelschap tijdens uw vergaderarrangement een actieve vergaderbreak zodat iedereen even de gedachten kan verzetten. U zult merken dat dit een positieve werking heeft op de inspiratie en sfeer tijdens de vergadering.

Actieve vergaderbreak bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Met zo'n 20 jaar ervaring is Organisatie- en Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events expert in het organiseren van groepsuitjes. Ook voor het organiseren van de populaire actieve vergaderbreaks kunt u bij ons terecht. Of u nu voor een bestaand arrangement kiest of een programma door ons wilt laten samenstellen, wat volledig aansluit op uw wensen, bij ons kan het allemaal. Evenementenbureau SPEV/ Noordwijk biedt voor ieder gezelschap passende actieve vergaderbreaks. Ga dus ook voor een vergaderbreak van Organisatie- en Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events en weet zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Verras uw vergadergezelschap met een actieve vergaderbreak van Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events en u zult zien dat de inspiratie en sfeer tijdens uw vergadering zichtbaar zal veranderen. Gun uw gezelschap een van onze actieve vergaderbreaks en het  vergaderen zal meer rendement opleveren dan ooit tevoren. Wacht niet langer en bel vandaag nog voor meer informatie over onze actieve vergaderbreaks met telefoonnummer: 0252-340 885 en zorg ervoor dat uw vergadergezelschap meer inspiratie dan tevoren krijgt.

Voor meer informatie en prijzen, zie actieve vergaderbreak