vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Actieve stranddag

Actieve stranddag

Organiseer een actieve stranddag vol met originele, spannende en uitdagende activiteiten op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Organiseer een actieve dag samen met Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events en zorg dat uw werknemers, collega's of relaties een fantastische dag op het strand beleven. Ga naar Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events voor de perfecte actieve stranddag voor ieder gezelschap.

Actieve stranddag bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Evenementenbureau SPEV/ Noordwijk Events heeft jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende uitjes. Dus ook voor de ultieme stranddag met aparte en spannende activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u activiteiten als powerkiten, brandingraften, blokarten, beachvolleybal, zandsculptuur bouwen, levend tafelvoetbal, GPS duintochten en nog veel en veel meer. Wij bieden een onvergetelijke stranddag aan voor zeer veel verschillende gezelschappen. Zo kunt u bij ons verschillende arrangementen boeken voor uw actieve stranddag of zelf deze dag samenstellen zodat u zeker weet dat het helemaal naar uw wens is.

Maak uw wensen kenbaar voor uw actieve stranddag op maat en onze enthousiaste begeleiders zorgen voor de rest. Kies voor een actieve stranddag van Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events en beleef  de dag van uw leven. Bel vandaag nog voor meer informatie over onze actieviteiten met telefoonnummer: 0252-340 885.

Voor meer informatie en prijzen, zie actieve stranddag