vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Actief vrijgezellenuitje

Actief vrijgezellenuitje

Wilt u een actief vrijgezellenuitje organiseren? Ga dan naar Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events voor de meest actieve, originele en spannende vrijgezellenuitjes. Met een actief vrijgezellenuitje van SPEV / Noordwijk weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Actief vrijgezellenuitje bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Voor de organisatie voor een vrijgezellendag zit u absoluut goed bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events. Wij bieden verschillende arrangementen voor een actief vrijgezellenuitje. Deze arrangementen bevatten activiteiten als vliegeren (powerkiten), brandingraften, mountainbiken en en nog veel en veel meer. Bovendien bieden we u ook de mogelijkheid om zelf een vrijgezellendag samen te stellen, zodat u zeker weet dat het vrijgezellenuitje helemaal op het gezelschap aansluit en de vrijgezel de dag van zijn of haar leven heeft.

Locaties
Een actief vrijgezellenuitje kunnen wij, afhankelijk van de groepsgrootte, aanbieden op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar of Zandvoort.

Boek dus vandaag nog een actief vrijgezellenuitje bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events en geef de vrijgezel een geweldige laatste vrijgezellendag. Bel dus vandaag nog met telefoonnummer: 0252-340 885 voor meer informatie over onze activiteiten of vraag een offerte aan van de door u gewenste activiteit(en). Onze enthousiaste begeleiders zorgen er uiteraard voor dat de vrijgezel een actief vrijgezellenuitje krijgt wat tot in de puntjes geregeld is.

Voor meer informatie en prijzen, zie actief vrijgezellenuitje