volleybal
brandingkanoen
vliegeren
brandinraften-2
zeskamp
Actief bedrijfsuitje strand

Actief bedrijfsuitje strand

Op zoek naar een actief bedrijfsuitje op het strand? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 de specialist in de organisatie van actieve bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Actief bedrijfsuitje strand op maat
Uw actieve bedrijfsuitje op het strand kunt u bij ons helemaal "op maat" samenstellen. Bij het samenstellen van een actief bedrijfsuitje op het strand heeft u de keuze uit diverse sportieve, actieve, recreatieve en creatieve strandactiviteiten. Vliegeren, powerkiten, brandingraften, beachvolleybal, zandsculptuur bouwen, schilderen in teams? U zegt het maar! Vrijwel alles is mogelijk om uw actieve bedrijfsuitje op het strand tot een succes te maken.

Actief bedrijfsuitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Waarom kiezen bedrijven voor ons voor een actief bedrijfsuitje op het strand? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al zo'n 20 jaar actief op en rond de Nederlandse stranden. Tijdens onze actieve bedrijfsuitjes op het strand werken wij met professionele en goed opgeleide instructeurs (geen stagiaires), die al jarenlang ervaring hebben in de begeleiding van onze activiteiten. Daarnaast zijn we lid van de VeBON en TUV gecertificeerd, wat de kwaliteit van onze actieve bedrijfsuitjes op het strand garandeerd. Tevens zijn alle deelnemers aan een actief bedrijfsuitje op het strand standaard verzekerd tijdens de activiteiten.

Locaties
Een actief bedrijfsuitje op het strand is bij ons te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten. Uiteraard komen wij ook graag op locatie naar u toe.

Voor meer informatie en prijzen, zie actief bedrijfsuitje strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Onlangs hebben we een teambuilding zandsculptuur bouwen in teams laten organiseren door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events. We waren heel tevreden over het event. Score 9/10 op alle punten. Bedankt voor uw prima begeleiding. Ook de foto’s hebben we goed ontvangen,… vrijdag, 15 mei 2015 20:58
    Zandsculptuur bouwen