volleybal
brandinraften-2
zeskamp
brandingkanoen
vliegeren
Hotels

3*** Zorghotel De Kim (Noordwijk)

De Kim NoordwijkZorghotel De Kim in Noordwijk aan Zee, pal achter de Koningin Astrid Boulevard, is een bijzonder 3 sterren hotel. 
De sfeer in het hotel is gemoedelijk, rustig, netjes en kleinschalig. De medewerkers staan volledig in het teken van de gasten in het hotel en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de gasten weer tevreden naar huis keren. Niets is teveel gevraagd. Ons hotel biedt twee mooie vergaderzalen. De Duin zaal is een uitstekende zaal met daglicht op de begane grond en ligt tegen de duinen aan. Onze Panorama zaal heeft een fantastisch uitzicht over zee, duin en dorp. Deze locatie is uitermate geschikt voor diverse vergaderbreaks, teambuilding programma's en duin- en strandactiviteiten. Slechts 2 minuten lopen naar het strand!

Website Zorghotel De Kim

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Vrijdag 25 September een geweldig leuk personeelsuitje gehad op het Forteiland IJmuiden met ons 35 personen tellende Barts team ! Naast het geweldige weer dat we hadden hebben de instructeurs ons weer fantastisch vermaakt deze dag. We hebben enorm gelachen… %PM, %28 %574 %2015 %14:%sept
    Fort Experience