brandinraften-2
brandingkanoen
volleybal
vliegeren
zeskamp
Hotels

3*** Zorghotel De Kim (Noordwijk)

De Kim NoordwijkZorghotel De Kim in Noordwijk aan Zee, pal achter de Koningin Astrid Boulevard, is een bijzonder 3 sterren hotel. 
De sfeer in het hotel is gemoedelijk, rustig, netjes en kleinschalig. De medewerkers staan volledig in het teken van de gasten in het hotel en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de gasten weer tevreden naar huis keren. Niets is teveel gevraagd. Ons hotel biedt twee mooie vergaderzalen. De Duin zaal is een uitstekende zaal met daglicht op de begane grond en ligt tegen de duinen aan. Onze Panorama zaal heeft een fantastisch uitzicht over zee, duin en dorp. Deze locatie is uitermate geschikt voor diverse vergaderbreaks, teambuilding programma's en duin- en strandactiviteiten. Slechts 2 minuten lopen naar het strand!

Website Zorghotel De Kim

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Onlangs hebben we een teambuilding zandsculptuur bouwen in teams laten organiseren door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events. We waren heel tevreden over het event. Score 9/10 op alle punten. Bedankt voor uw prima begeleiding. Ook de foto’s hebben we goed ontvangen,… vrijdag, 15 mei 2015 20:58
    Zandsculptuur bouwen